sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u de Koninklijke Harmonie Roermond GRATIS sponsoren, dus zonder dat het u een cent extra kost!

Algemene toelichting

Bestel online bij uw favoriete webwinkel, boek een reis of bestel een pizza en de Harmonie ontvangt geld in de kas. Een percentage van het aankoopbedrag! En het kost u niets extra.

Dit kan door voortaan uw online aankopen te doen via de SponsorKlikspagina van de harmonie. Voor u een kleine moeite, voor de harmonie directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden en hun kennissen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de harmonie een warm hart toedragen.

Webwinkels betalen namelijk een commissie (percentage) voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Sponsorkliks stort vervolgens 75% van deze commissie op de bankrekening van de harmonie. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert de harmonie hier direct van! Open de webwinkel dus altijd via de SponsorKlikspagina van de harmonie.

Aangesloten webwinkels
Er zijn honderden webwinkels die hieraan meedoen. Ook bijna alle bekende grotere winkels, zoals Bol.com, Wehkamp, booking.com, Coolblue, Thuisbezorgd, etc.


Hoe werkt het?

Heel eenvoudig (zie ook schermafbeeldingen onderaan deze pagina ter verduidelijking!):

1. Elke keer als u online wilt bestellen, gaat u eerst naar de SponsorKlikspagina van de harmonie (figuur 1)

Dit kan rechtstreeks via de link SponsorKliks KHR

OF door op de website van de harmonie in de rechterzijbalk te klikken op het plaatje van SponsorKliks (figuur 2)

OF door op de website van SponsorKliks.com de Koninklijke Harmonie van Roermond op te zoeken (figuur 3)

2. Kiest de gewenste webwinkel (u kunt ook de winkel zoeken in de zoekbalk). De webwinkel opent zich

3. Doe een bestelling zoals u gewend bent (u merkt verder niet meer dat dit via SponsorKliks gaat)

De Harmonie ontvangt vanzelf een deel van het aankoopbedrag! (aan het eind van de maand)

 

Veel gestelde vragen

V: Ik vergeet vaak om te bestellen via Sponsorkliks. Kan ik ook rechtstreeks, snel naar SponsorKliks, zonder eerst naar de website van de harmonie te gaan?
A: Ja, door de link van SponsorKliks te kopiëren naar je bureaublad of internetprogramma. Stel deze in als favoriet of stel de link in als een “app” op de telefoon of tablet. Gebruik hiervoor deze link (bevat koppeling aan de harmonie): SponsorKliks KHR. Je kunt ook gewoon naar de website van SponsorKliks.com gaan en daar zoeken op Koninklijke Harmonie van Roermond.

V: Kan ik zien of mijn aankoop ook echt ten goede is gekomen aan de harmonie?
A: Meld u eenmalig aan met uw e-mailadres (druk op “bevestig aanmelding”) en u kunt alle aankopen inzien. Deze zijn anoniem, maar op basis van datum, winkel en bedrag kunt u wel nagaan of uw transactie goed is terechtgekomen.

V: Betaal ik niet ongemerkt een hogere prijs als ik dezelfde webwinkel via SponsorKliks benader?
A: Nee, de prijzen zijn exact gelijk. De webwinkel is namelijk precies dezelfde, alleen wordt op de achtergrond geregistreerd dat u als klant via SponsorKliks op de webwinkel terecht bent gekomen.

V: Ik ben al aan het winkelen geslagen bij een webwinkel, maar ik ben vergeten dit via SponsorKliks te doen. Wat nu?
A: Als u nog niet definitief hebt besteld, kunt u het beste de webwinkel opnieuw openen, maar dan wél via SponsorKliks. Zet hier dezelfde aankopen in het winkelmandje en plaats de bestelling. Annuleer de oorspronkelijke bestelling.

 

Figuren

Figuur 1. Schermafbeelding van de SponsorKliks website van de Harmonie:

Figuur 2. Schermafbeelding van de website van de Harmonie, waar u het plaatje in de rechterzijbalk kunt aanklikken om rechtstreeks naar de SponsorKliks website van de Harmonie te gaan:

 

Figuur 3. Schermafbeelding van de algemene SponsorKliks website, waarbij u dus nog moet zoeken op de Koninklijke Harmonie van Roermond: