blazersklas

De Algemene Muzikale Vorming (A.M.V.) wordt bij de Koninklijke Harmonie van Roermond verzorgd in de vorm van blokfluitlessen. Zo komen kinderen al op jonge leeftijd op een speelse manier in contact met het maken van muziek. Wie liever meteen een ander instrument bespeelt, kan terecht bij de Yamaha blazersklassen. De leerlingen krijgen les via een speciaal systeem en spelen net als de blokfluiters groepsgewijs. Je maakt dus samen muziek. De keuze voor AMV of de Yamaha blazersklas wordt altijd in samenspraak tussen de Harmonie en de leerling (of de ouders) gemaakt.

De leerlingen nemen actief deel aan de activiteiten van onze vereniging. Ze doen regelmatig mee aan de concerten van de vereniging. Daarnaast hopen wij dat ze na verloop van tijd de overstap maken naar een van de andere onderdelen van de vereniging.

In het onderwijsproject ‘Muziek verstaan we allemaal’ maken basisschoolleerlingen samen muziek onder leiding van de dirigent. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranje Fonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Lestijden:

een keer per week in overleg.

Meer weten? Lid worden? Neem dan contact op.

 

 

 

Laat een reactie achter